Adelsrecht und wappenkunde

NÁZORY ČLÁNKŮ klikněte zde – Vedení společnosti Nobiltà prohlašuje, že názory a názory vyjádřené v dílech, která publikuje, představují výhradní myšlenku jejich autorů, aniž by se jimi řídili.

Z tohoto důvodu odmítá veškerou odpovědnost za výroky obsažené v článcích a zároveň sděluje, že spolupracovníci se pouhou skutečností psaní v časopise nesmí cítit ztotožněni s názory vyjádřenými v REDAKCI.

V této vědecké publikaci jsou články, poznámky a recenze publikovány zdarma

V této vědecké publikaci jsou články, poznámky a recenze publikovány zdarmaAutorům je uděleno 20 bezplatných ukázek. Jakékoli žádosti o dodatečné výpisy dodávané za cenu nákladů musí být oznámeny předem. Články, i když nebyly zveřejněny, nelze vrátit.

Směr šlechty hodlá objasnit, že naším cílem je vynaložit úsilí na to, aby vědecky předkládalo čtenářům co nejvyšší počet studií či novinek z dokumentárních věd o historii, a to vždy s co nejpřísnější kontrolou.

AKADEMICKÉ, RYTÍŘSKÉ, ŠLACHETICKÉ A PREDIKÁTNÍ TITULKY

Zpřístupněných informací; někdy jsme však nuceni upravovat zprávy a studie, které obsahují léčebné postupy, šlechtické tituly a predikáty nebo rytířské tituly, které nemusí být uznávány jako platné organizacemi upravujícími.

Bohužel někdy musíme najít řešení příležitostí, které přesahují naše předpoklady, například tím, že z nahlášeného dokumentu neodstraníme nevhodný název nebo úpravu. Chceme připomenout, že Italská republika šlechtické tituly neuznává a dodáváme, že Ústavní soud výrokem č.

Nobility, které svou práci zakládají výhradně na vážné vědecké přísnosti

  • 101 ze dne 26. června 1967 prohlásil za protiústavní veškerou ušlechtilou legislativu přijatou během Italského království (které bylo nástupcem států před sjednocením),
  • a proto zvažoval i zavedení zákona o rozvodu (zákon č. 898/1970 Sb.). ) a reforma rodinného práva (zákon č.
  • 151/1975) by ve vznešené sféře rozhodně neměly žádný atribut a my se těmito diktáty řídíme, považujeme je za platné.

Vzhledem k tomu, že pouze panovník na trůnu nebo státní orgán, kde se uvažuje o vznešeném zákonodárství, může udělovat a uznávat pocty, důstojnosti a tituly ušlechtilé povahy, všechna ostatní ustanovení pro nás postrádají jakoukoli účinnost nebo hodnotu.

S výjimkou ustanovení morálního v soukromá sféra

S výjimkou ustanovení morálního v soukromá sféraProto, když publikujeme studie odkazující na dokumenty uchovávané ve veřejných archivech, musíme přijmout to, co naznačují, i když víme, že atribuce mohou být nezákonné, nepřesné, nebo ještě hůř, pocházet ze starých či nedávných padělků.

  1. Zde opakujeme, že v takových případech jsou rytířské, akademické, šlechtické tituly a predikáty, publikované ve Studiích nebo v sekcích:
  2. Spolky, Rytířské řády, Kronika a Recenze, hlášeny jako přijaté, aniž by jim byla přisuzována jakákoliv hodnota nebo zahrnuty do zásluhy.

Dokonce i v případě jakýchkoli dynastických sporů v již suverénních rodech, držíme se nad stranami, přiřazujeme tituly a zacházení, jakmile přijdou, aniž bychom zacházeli do podstaty.