Teilnehmer fuer onlinechallenge gesucht

„Bad companies Wanted for BLOG Memorable Companies“ se zrodilo v roce 2016, aby vytvořilo příležitost pro setkávání a výměnu kreativních a kulturních podniků, které se navzdory své rozmanitosti snaží přehodnotit svůj způsob jednání a realizovat inovativní projekty a aktivity.

Mnohé z těchto zkušeností měly možnost růst i díky podpoře různých příležitostí, které v posledních letech zpřístupnily soukromé subjekty.

Hledají se špatné společnosti pro nezapomenutelné podniky

Hledají se špatné společnosti pro nezapomenutelné podnikyV loňském roce se u příležitosti ArtLab v Mantově sešlo více než 120 kvalifikovaných, vizionářských a odvážných profesionálů, kteří se podělili o své zkušenosti a diskutovali o hlavních výzvách své práce.

  1. Z diskuse vyplynulo mnoho problémů, ale především velké nadšení a chuť se scházet ve víře, že vzájemnou výměnou mohou podniky růst a možná i vyvíjet nové krásné projekty.
  2. Fondazione Fitzcarraldo se rozhodla navázat na zkušenosti Cattive Compagnie Cercasi a má v úmyslu usnadnit dialog mezi zúčastněnými kreativními podniky, a to rovněž na základě potřeb vyjádřených přímo jimi.

Popis činnosti

Na rok 2017 jsou proto plánována dvě nová jmenování:

  1. v Mateře 5. května
  2. v Miláně ve dnech 22. a 23. června

Bad Compagnie Cercasi chce být především příležitostí k diskuzi mezi účastníky. Všechna setkání proto zahrnují úvodní řeč, po níž následuje laboratorní formát, ve kterém jsou účastníci vyzváni, aby navrhli vlastní interpretace, porovnali své zkušenosti a podělili se o strategie a řešení.

  • Připojte se k Fantaclub Federation, která jako jediná simuluje italský fotbal od Serie A až po třetí kategorii.
  • Vyzvěte ty nejlepší manažery z celé Itálie, začněte odzadu a dostaňte se nahoru! Registrace je pro všechny ZDARMA.
  • Federace se skládá z mnoha turnajů po 10 týmech (s výjimkou třetí kategorie, vstupního bodu). Šampionáty trvají 9 dní, na jejichž konci se postupuje/sestupuje.
  • Dosažená pozice se udrží sezónu od sezony, příští rok se všichni restartují ze série, ve které hráli v předchozí sezóně.

Ubytování, strava a doprava

  • Ubytování, strava a dopravaProjekt svede dohromady deset účastníků v chorvatském Záhřebu, kteří budou pracovat jako dobrovolnická skupina a zapojí je do péče o městské školní zahrady v partnerských základních školách (s cílem učit se a učit o přírodním zahradničení a ekologii),
  • v pořádání zahradních slavností, při ekologických akcích – nutný úklid místních a školních prostor. ɜ dobrovolníci budou propagovat témata, jako je ochrana životního prostředí a podpora dobrovolnictví.

ɜ dobrovolníci budou bydlet v místní ubytovně ve sdílených pokojích, se společnými koupelnami a kuchyňkou a s možností praní prádla. ɜ dobrovolníciɜ dostanou k obědu vegetariánské/veganské jídlo na podporu vegetariánství (zapojením se do vegetariánské nebo veganské výzvy).

Profil účastníka

Hostitelská organizace uhradí náklady na cestu, ubytování, stravu, místní dopravu a aktivity. Cestovní náklady účastníků budou hrazeny do maximálního limitu cestovních nákladů pro danou zemi podle pravidel Evropského sboru solidarity.

  • Hledáme vysoce motivované a proaktivní dobrovolníky, kteří se chtějí konkrétně naučit přírodnímu zahradničení, pořádat zahradnické party a workshopy a uklízet místní prostředí, kteří se nebojí venkovní fyzické práce, hmyzu, špinění či mokra apod. Nejsou vyžadovány žádné předchozí zkušenosti.
  • Tento projekt je pro vás, pokud vás zajímají některá z následujících témat: životní prostředí, udržitelnost, vegetariánství, veganství, strava a zdravý životní styl obecně a dobrovolnictví. Požadujeme komunikativní úroveň angličtiny.